Bli företagsfadder

Som företagsfadder är ni med och stödjer ett helt samhälle. Vi vet att önskemålen ser olika ut – en del företagsfaddrar vill hålla kontakt via brev med sitt fadderbarn, medan andra vill stödja utan att hålla kontakt. Ni kan därför välja att stödja ett fadderbarn och få regelbundna rapporter och möjlighet att hålla kontakt via brev. Det går också bra att bli företagsfadder till våra projekt där ni får rapporter från området.

Vi har idag 347 företagsfaddrar som stödjer barn i våra programområden. Just nu söker vi fler företagsfaddrar till barn i Etiopien, Kambodja och Indien.

Det här får ni som företagsfadder:

  • Barnfondens logotyp – visa upp vårt samarbete på er hemsida
  • Faddertidning två gånger per år
  • Nyhetsbrev med återrapportering
  • Diplom – som tack för att ni är företagsfaddrar
  • Mejlsignatur:     

Anmäl er som företagsfadder

Ni kan anmäla er som företagsfadder från 500 kronor i månaden genom att mejla pia.skoog@barnfonden.se och ange:

  • Företagsnamn och organisationsnummer
  • Kontaktperson och adress
  • Telefonnummer och e-postadress

Restaurang Tranquilo stöder 25 fadderbarn

Personalen och gästerna på restaurang Tranquilo stödjer varje månad 25 fadderbarn runt om i världen. Tio procent av all dricks från gästerna går till fadderbarnen. Det här täcker inte hela kostnaden för alla 25 fadderbarn, men det är ett sätt att engagera. Den resterade delen står Tranquilo för.

Engagerar både gäster och personal

Tranquilo har valt att stödja många barn under lång tid. Personalen berättar gärna för gästerna om engagemanget och responsen har alltid varit densamma – enbart positiv. Andreas ser att många restauranger väljer att göra mer tillfälliga insatser och under Musikhjälpen-veckan kulminerar branschkollegornas engagemang.

– På ett sätt tror jag att det är lättare att kommunicera ett event eller att dricksen under en hel dag går till ett välgörande ändamål. Vi kör på år efter år och för oss är det en avvägning hur mycket vi vill lyfta vårt engagemang. Vi gör det inte för att synas, men samtidigt vill vi engagera våra gäster och vår personal – för vi är så stolta över alla våra barn, avslutar Andreas.

Läs hela artikeln om restaurang Tranquilo