Givarsidan

För dig som är fadder eller månadsgivare

Som fadder eller månadsgivare stödjer du vårt arbete för att ge fler barn en trygg uppväxt och en bättre framtid. Ditt stöd används till insatser inom utbildning, hälsa, försörjning och barns trygghet. Som fadder kan du följa ditt fadderbarns utveckling och se vilken skillnad ditt stöd gör. Här nedan läser du mer om fadderskap och månadsgivande.

Från och med 1 januari 2020 kan du få skattereduktion på upp till 3 000 kronor per år för gåvor skänkta till Barnfonden.

Vill du läsa mer om vårt arbete och ta del av personliga berättelser från andra delar av världen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du prata med och få tips från andra faddrar? Gå med i vår Facebook-grupp för faddrar.

Betala ditt fadderbidrag via autogiro. Det sparar tid för både dig och oss. Du kan också kontakta oss så skickar vi hem en blankett till dig.

Hjälp oss att hitta fler som du

Är du fadder eller månadsgivare, gillar det vi gör och vill att ännu fler barn ska få chans till en bättre framtid – hjälp oss att värva fler faddrar och månadsgivare! Berätta för familj, vänner, bekanta eller kanske dina kollegor om Barnfonden och vårt arbete för att göra världen till en lite bättre plats. Hjälper du oss att hitta nya givare kan vi gemensamt ta ytterligare steg mot en bättre värld. Kontakta oss på info@barnfonden.se så skickar vi information och värvningsfoldrar till dig.

Hör av dig till Givarservice!

Om du har några frågor eller funderingar om fadderskap eller månadsgivande, tveka inte att kontakta Givarservice där Julia, Kristin, Kristina och Sevgi hjälper dig. Du når Givarservice på 040 – 12 18 85 eller via info@barnfonden.se