Ditt stöd gör skillnad!

Hos Barnfonden kan du göra skillnad för utsatta barn i världen på det sätt som passar dig bäst. Du kan bli fadder, månadsgivare, köpa gåvor i vår gåvoshop eller skänka pengar till vårt allmänna arbete. Oavsett hur du stödjer bidrar du till att ge fler barn en trygg uppväxt och en bättre framtid.

Bli fadder till ett barn

När du är fadder i Barnfonden stödjer du vårt arbete i ett helt område. Du kan följa ditt fadderbarn och genom brev och rapporter ser du hur ditt stöd bidrar till långsiktig utveckling. Ditt månadsbidrag når fram och gör verklig nytta ­­­– både för ditt fadderbarn, familjen och för de andra barnen i området. Som fadder kan du brevväxla och även besöka ditt fadderbarn om du vill det.

 

 

Andra sätt att stödja

Starta en egen insamling

Vill du samla in pengar till ett ändamål som ligger dig varmt om hjärtat? Starta en egen insamling och låt vänner och bekanta bidra till din insamling och till vårt arbete för barn i världen.

Bli månadsgivare

När du är månadsgivare i Barnfonden gör du skillnad på olika platser i hela världen. Ditt stöd går alltid dit det gör mest nytta. Vad du än stödjer är vår utgångspunkt är alltid densamma – barnen är i centrum och vi arbetar för hållbar utveckling. Från 100 kronor i månaden.

Bli månadsgivare

Köp gåvor i vår gåvoshop

Vilken gåva du än väljer att köpa blir det rätt. Behoven är många och stora. När du handlar i vår gåvoshop får du ett gåvokort du kan ge bort. Vi är stolta över att kunna erbjuda gåvor som sticker ut.

Handla i gåvoshoppen

Samarbeta med oss

Var med och skapa utveckling. Som samarbetspartner är ni som företag med och formar arbetet ni stödjer. Vi skräddarsyr ett projekt tillsammans och det kan resultera i allt från att bygga en skola eller en hälsoklinik till att borra en brunn eller fokusera på hjälp till självhjälp genom små affärsrörelser.

Gör en god affär

Vill du veta mer om vad vi uppnått genom våra insatser?

Läs våra Effektrapporter här.

Stöd våra akutinsatser

Barnfonden tillsammans med samarbetspartners inom ChildFund Alliance har under åren gjort flera olika akutinsatser i katastrofdrabbade områden. Under våren har vi gett viktigt stöd till barnen som drabbades av cyklonen Fani i Indien. Under hösten 2018 inträffade en tsunami i Indonesien och vi var snabbt på plats för att ge barn och familjer trygghet, mat, vatten och mediciner. Tidigare har vi gjort stora insatser i bland annat Västafrika (ebola), Etiopien (torka och översvämningar) och Filippinerna (tropiska orkanen Haiyan). Ge ett stöd idag så att vi kan hjälpa barnen när nästa katastrof inträffar.

Ge en gåva

Din gåva till Barnfonden gör vårt långsiktiga arbete möjligt. Vi arbetar med hälsa, utbildning, försörjning och barns rätt till trygghet och skydd. Du kan vara med och bidra till att fler barn får chans till en bättre framtid.

Vår utgångspunkt är alltid densamma – barnen är i centrum och vi arbetar för en hållbar utveckling. Barnfonden har 90-konto som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Det betyder att vi uppfyller högt ställda krav och att årliga kontroller görs av vår verksamhet. Du kan stödja barns möjlighet till en bättre framtid genom att ge en gåva idag. Vi tar också emot testamentsgåvor och minnesgåvor.

 

Swisha en gåva: 901 3020

Följ oss i sociala medier