Stöd oss och gör skillnad

Att vara fadder i Barnfonden skiljer sig en hel del från annan hjälpverksamhet. Det är ett personligt fadderskap där ditt fadderbarn är i fokus. Ditt stöd betyder också att du är med och kämpar för en bättre värld. Du är en av dem som gör skillnad för barnen som behöver det mest.

Att vara fadder till ett barn

När du är fadder i Barnfonden stödjer du vårt arbete i ett helt område. Du kan följa ditt fadderbarn och genom brev och rapporter ser du hur ditt stöd bidrar till långsiktig utveckling. Ditt månadsbidrag når fram och gör verklig nytta ­­­– både för ditt fadderbarn, familjen och för de andra barnen i området. Som fadder kan du brevväxla och även besöka ditt fadderbarn om du vill det.

 

 

Andra sätt att stödja

Bli månadsgivare

När du är månadsgivare i Barnfonden gör du skillnad på olika platser i hela världen. Ditt stöd går alltid dit det gör mest nytta. Vad du än stödjer är vår utgångspunkt är alltid densamma – barnen är i centrum och vi arbetar för hållbar utveckling. Från 100 kronor i månaden.

Bli månadsgivare

Årets finaste presenter

Vilken gåva du än väljer att köpa blir det rätt. Behoven är många och stora. När du handlar i vår gåvoshop får du ett gåvokort du kan ge bort. Vi är stolta över att kunna erbjuda gåvor som sticker ut bland andra presenter.

Handla i gåvoshoppen

Samarbeta med oss

Var med och skapa utveckling. Som samarbetspartner är ni som företag med och formar arbetet ni stödjer. Vi skräddarsyr ett projekt tillsammans och det kan resultera i allt från att bygga en skola eller en hälsoklinik till att borra en brunn eller fokusera på hjälp till självhjälp genom små affärsrörelser.

Gör en god affär

Rohingyer på flykt i Bangladesh

Fler än 600 000 människor ur folkgruppen rohingya har flytt från Myanmar till Bangladesh. Det är en av de största flyktingkriserna vi har sett i modern tid. En majoritet av de som flytt är barn, unga mammor och äldre. Bangladesh är ett av världens fattigaste länder och här finns inte kapaciteten att ta hand om alla flyktingar. I samarbete med ActionAid Bangladesh stödjer Barnfonden en akutinsats för att ge rohingyer tillgång till det allra mest nödvändiga – mat, vatten, latriner och tak över huvudet. Fokus med insatsen är också att ge barn på flykt trygghet och skydd. Många av barnen har flytt ensamma. Vi stödjer arbetet i Mainngerghonna, ett tillfälligt flyktingläger som hyser fler än 80 000 människor.

Ge en gåva

Vår utgångspunkt är alltid densamma – barnen är i centrum och vi arbetar för en hållbar utveckling. Barnfonden har 90-konto som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Det betyder att vi uppfyller högt ställda krav och att årliga kontroller görs av vår verksamhet. Du kan stödja barns möjlighet till en bättre framtid genom att ge en gåva idag. Vi tar också emot testamentsgåvor och minnesgåvor.

 

Swisha en gåva: 123 901 3020

Följ oss i sociala medier