Delicard ger Barnfonden som alternativ

Den som får ett gåvokort från Delicard kan välja mellan många olika gåvor. Presenten kan i slutändan bli en delikatess, ett kökstillbehör eller ett designföremål. Valet att ge en gåva till Barnfonden finns också som alternativ.

– Det började med att vi fick en förfrågan från ett stort företag om att de ville ha med en gåva till Barnfonden på sitt gåvokort. Det fungerade väldigt bra och efter det införde vi en gåva till Barnfonden som val på flera av våra olika gåvokort, berättar Annika Unge, inköpare på Delicard.

Solcellslampor och kycklingar säljer bäst

Barnfonden har samarbetat med Delicard sedan 2010 och gåvokorten har hittills bidragit med 5 051 675 kronor till Barnfondens arbete.

Nu kan den som får ett gåvokort också välja att ge bort två moringaträd till Barnfondens projekt i Kenya.

Populärt och lätt sätt att bidra

Delicard och Barnfonden har funnit en samarbetsform där det blir lätt att bidra till Barnfondens utvecklingsarbete. Delicards gåvokort är populära bland många företag, inte minst under juletid som julklapp till kunder och medarbetare.

– Det är fortfarande många som väljer produkter eller mat som sin gåva, men det är tillräckligt många som väljer att ge sin gåva till Barnfonden för att det ska bli en rejäl slant i slutändan, säger Annika Unge.