Samarbeta med oss

Och bli en del av lösningen. Tillsammans skapar vi långsiktig samhällsutveckling.

En god affär

Tillsammans kan vi forma ett skräddarsytt projekt. Våra fokusområden är hälsa, utbildning, entreprenörskap och barns rätt till trygghet och skydd. Inom dessa områden erbjuder vi olika möjligheter till samarbete. Som företag kan ni stödja ett befintligt projekt eller så skapar vi ett nytt tillsammans inom ett fokusområde som rimmar väl med er profil. Tillsammans kan vi skapa långsiktig samhällsutveckling. Det är vad vi kallar en god affär.

Ge en företagsgåva

Hjälp oss att nå fler. Stöd vårt arbete inom utbildning, hälsa, entreprenörskap och alla barns rätt till trygghet och skydd.

Stöd oss

Handla gåvor här!

Uppskattning till kunder och medarbetare kan visas på många sätt. Ett alternativ till traditionella presenter är gåvor som sprider extra värme och eftertanke.

Barnfondens gåvoshop

Så gör andra företag

Vi berättar gärna mer

Som samarbetspartner kan du bidra på många sätt. Det kan handla om att bygga en skola eller en hälsoklinik, borra en brunn eller ge hjälp till självhjälp genom små affärsrörelser. Det finns olika projekt inom våra arbetsområden hälsa, utbildning och entreprenörskap. Under projektets gång får ni bilder och rapporter om hur pengarna används. Den informationen kan ni använda i er interna och externa kommunikation. Vill ni besöka projektet kan vi hjälpa er att arrangera en resa.

För att bli samarbetspartner till Barnfonden är insatsen 300 000 kronor eller mer.

”Vi är stolta över att kunna bidra långsiktigt och vi får alltid bra uppföljning från Barnfonden. Att få arbeta med att att skapa förutsättningar för god utbildning är ett privilegium och vi vill kunna bidra till ett sammanhang där utbildning inte är en självklarhet.”

Magnus Petterson Roos, vice VD på Studentlitteratur.

 

 

Vatten åt Alla - Atlas Copco

Vatten åt alla är Atlas Copcos personalstiftelse. Den drivs av företagets anställda och under flera år har de stött Barnfondens vattenprojekt i bland annat Uganda. Där har hittills har 1 000 hushåll fått tillgång till rent vatten tack vare nya brunnar som byggts genom projekten. Personal som driver stiftelsen har tillsammans med Barnfonden också besökt projektet i Uganda.

 

Tack för ert stöd!