Samarbeta med oss

Gör som Jollyroom, Syster P, Euroflorist, Villervalla och många andra företag – bli en del av lösningen. Tillsammans skapar vi långsiktig samhällsutveckling.

Så blir ert företag en del av lösningen

Barn i stora delar av världen behöver bättre levnadsvillkor. Vi vill skapa bättre levnadsvillkor genom hjälp till självhjälp där familjer kan försörja sig på egen hand. Som företag kan ni vara med och bidra till långsiktig utveckling inom våra fokusområden: utbildning, klimat och jämställdhet. Ett partnerskap för att ditt företag ska kunna stödja utsatta barn och familjer att utvecklas, känna trygghet och bli självförsörjande.

Socialt ansvar en del av framtidens företagande

Att hjälpa andra kan också bidra till att stärka er egen affär. Socialt ansvarstagande är viktigare än någonsin tidigare. När fler företag inser vilken inverkan sociala och miljömedvetna insatser har på konsumenters och andra intressenters uppfattning, blir samtidigt chansen större att fler påbörjar egna initiativ. En positiv spiral.

Bli företagspartner hos Barnfonden

Som partner till oss guidar vi er rätt i utvecklingsarbetet

Vi erbjuder er partnerskap inom viktiga områden där vi guidar er i hur ni kan stödja barn bäst och hur ert csr-arbete blir så effektivt och framgångsrikt som möjligt. Vi ser till att er satsning verkligen ger resultat. Viktigt är att ni hjälper barnen och familjerna direkt. Vi finns med som facilitator.

Stort eller smått – alla samarbeten är viktiga för barnen

Ni bestämmer storleken på ert årliga engagemang, inget är för litet eller för stort. Vi kan erbjuda färdiga partnerskap men vi kan också sätta oss ned och diskutera hur ni skulle vilja bidra, kanske med ett eget större initiativ.

 Ni stödjer barnen direkt. Barnfondens roll är att leda projektet på plats.

Vi berättar gärna mer

Som samarbetspartner kan du bidra på många sätt. Välj ett av våra fokusområden; klimat, utbildning, jämställdhet, hälsa eller gå in i ett eget projekt. Det kan handla om att bygga en skola, borra en brunn eller ge hjälp till självhjälp genom små affärsrörelser. Under projektets gång får ni bilder och rapporter om hur pengarna används. Den informationen kan ni använda i er interna och externa kommunikation. Vill ni besöka projektet kan vi hjälpa er att arrangera en resa.

  • Karin Bergqvist
  • 040 12 18 85
  • karin.bergqvist@barnfonden.se

Andra sätt att stödja

Det finns även andra sätt för ert företag att stödja barn i världen på genom Barnfonden. Ni kan bli företagsfadder till ett eller flera fadderbarn. Eller så kan ni tillsammans med oss genomföra ett större eget projekt i något av våra programländer.

Eget projekt

Vill ni engagera er lite extra? På Barnfonden är vi öppna för alla typer av samarbeten. Om ert företag känner att ni vill engagera er mer och skapa egna projekt där ni till exempel bygger en skola, borrar brunnar till vattenförsörjning eller vill stödja kvinnors entreprenörskap då hjälper vi gärna till. Er möjlighet att påverka världen till det bättre är stor! Låt oss träffas och diskutera möjligheter!

Kontakta Karin Bergqvist på Barnfonden. 040 12 18 85 eller karin.bergqvist@barnfonden.se.

Här nedan ser ni exempel på pågående och tidigare samarbeten som ni kan inspireras av.

Så gör andra företag

Visa att ni stödjer Barnfonden – här finns signatur och logotyp

Tack för ert stöd!