Så här jobbar vi med värvning

Barnfonden värvar nya givare både på stan och via dörrknackning. När världen drabbas av pandemier, torkor, översvämningar och konflikter drabbas miljoner barn i utsatta områden oerhört hårt. Barnfondens arbete är viktigare än någonsin och tillsammans med våra givare ger vi barn mat, rent vatten, utbildning och trygghet i ofta mycket svåra situationer. 

Id-brickor, avstånd och god hygien

Våra värvare bär alltid id-brickor och väskor med Barnfondens logga. På grund av rådande situation med coronaviruset är våra värvare noga med att hålla avstånd, se till att de har en god handhygien och aldrig arbeta om de känner några sjukdomssymptom.

Vi på Barnfonden arbetar med den här typen av värvning för att berätta om vår verksamhet och för att få fler att stödja vårt långsiktiga arbete – antingen som barnfaddrar eller månadsgivare. Vårt arbete är nämligen till allra största del (85 procent) finansierat av privatpersoner. Många av våra faddrar stödjer oss dessutom länge och det gör att vi kan arbeta hållbart över tid och stanna kvar där behoven är enormt stora.

Har du frågor om hur vi arbetar med värvning kan du kontakta Susanne Melms:
Telefon: 040–12 18 85
E-post: susanne.melms@barnfonden.se

De två telefonnummer vi använder för värvning via telefon är 040 – 6755193 och 040 – 6755194.

Bekräfta på plats eller anmäl via hemsidan

Vill du bli barnfadder eller månadsgivare kan du bekräfta och signera på plats. Ångrar du dig kan du kontakta oss så tar vi bort din anmälan. Skriv då till oss på info@barnfonden.se. Du kan också själv anmäla dig här på vår hemsida.

Bankuppgifter och personuppgifter hanteras varsamt och enligt GDPR-regler.

Platser där vi värvat

Under de senaste sex månaderna har vi bland annat varit här:

Norrköping
Linköping
Nyköping
Söderköping
Stockholm norr (Bromma, Solna, Spånga)
Köping
Enköping
Västerås
Eskilstuna
Borlänge
Falun
Västerås