Så här jobbar vi med värvning

Barnfonden finns på stan och våra värvare bär alltid id-brickor och väskor med Barnfondens loggaJust nu har vi en paus från värvning via dörrknackning, på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Från och med den 16 mars 2020 kommer du bara att se våra värvare på öppna platser och utöver att vara noga med handhygienen håller de också  avståndet enligt de rekommendationer som finns.

Vi på Barnfonden arbetar med den här typen av värvning för att berätta om vår verksamhet och för att få fler att stödja vårt långsiktiga arbete – antingen som barnfaddrar eller månadsgivare. Vårt arbete är nämligen till allra största del (85 procent) finansierat av privatpersoner. Många av våra faddrar stödjer oss dessutom länge och det gör att vi kan arbeta hållbart över tid och stanna kvar där behoven är enormt stora.

Värvningsteamet i Dalarna.

Har du frågor om hur vi arbetar med värvning kan du kontakta Susanne Melms:
Telefon: 040–12 18 85
E-post: susanne.melms@barnfonden.se

Så här går det till

Vill du bli barnfadder eller månadsgivare kan du bekräfta och signera på plats. Ångrar du dig kan du kontakta oss så tar vi bort din anmälan. Du kan också ta med dig en broschyr och själv anmäla dig här på vår hemsida.

Bankuppgifter och personuppgifter hanteras varsamt och enligt GDPR-regler.

Platser där vi värvat

År 2020 har vi bland annat varit här:

Västerås
Eskilstuna
Borlänge
Falun
Göteborg