Så här jobbar vi med värvning

Barnfonden värvar både på stan och via dörrknackning. När pandemin sveper över världen och samhällen stänger ned drabbas miljoner barn i utsatta områden oerhört hårt. Barnfondens arbete är viktigare än någonsin och tillsammans med våra givare ger vi barn mat, rent vatten, utbildning och trygghet i en mycket svår situation. Våra värvare vidtar givetvis alla nödvändiga åtgärder för göra värvningen trygg och säker. Barnfonden förhåller sig till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Id-brickor, avstånd och god hygien

Våra värvare bär alltid id-brickor och väskor med Barnfondens logga. På grund av rådande situation med coronaviruset är våra värvare noga med att hålla avstånd, se till att de har en god handhygien och aldrig arbeta om de känner några sjukdomssymptom.

Vi på Barnfonden arbetar med den här typen av värvning för att berätta om vår verksamhet och för att få fler att stödja vårt långsiktiga arbete – antingen som barnfaddrar eller månadsgivare. Vårt arbete är nämligen till allra största del (85 procent) finansierat av privatpersoner. Många av våra faddrar stödjer oss dessutom länge och det gör att vi kan arbeta hållbart över tid och stanna kvar där behoven är enormt stora.

 

Företaget Expo hjälper Barnfonden med värvning runtom i Sverige. Här några av deras värvare som bidrar till att ge fler barn i världen en bättre framtid genom stöd från faddrar i Sverige.

Har du frågor om hur vi arbetar med värvning kan du kontakta Susanne Melms:
Telefon: 040–12 18 85
E-post: susanne.melms@barnfonden.se

De två telefonnummer vi använder för värvning via telefon är 040 – 6755193 och 040 – 6755194.

Bekräfta på plats eller anmäl via hemsidan

Vill du bli barnfadder eller månadsgivare kan du bekräfta och signera på plats. Ångrar du dig kan du kontakta oss så tar vi bort din anmälan. Skriv då till oss på info@barnfonden.se. Du kan också själv anmäla dig här på vår hemsida.

Bankuppgifter och personuppgifter hanteras varsamt och enligt GDPR-regler.

Platser där vi värvat

Under de senaste sex månaderna har vi bland annat varit här:

Köping
Enköping
Västerås
Eskilstuna
Borlänge
Falun
Göteborg
Falkenberg
Varberg
Malmö
Enhagen
Barkarö
Västerås
Falkenberg
Varberg
Halmstad
Kungsbacka
Frillesås
Värnamo