Upprätta testamente kostnadsfritt mellan 5 och 19 november

Barnfonden samarbetar med juristbyrån Lawly och tillsammans erbjuder vi en digital tjänst som gör det enklare än någonsin att skriva ett testamente. Under perioden 5 – 19 november 2021 kan du dessutom upprätta ett testamente helt kostnadsfritt genom denna tjänst. Klicka på Läs mer-länken nedan för att börja.

Personlig kontakt och förvaring av testamente

Processen är helt digital, men du kan också boka in ett möte med någon av Lawlys jurister om du vill ha en personlig kontakt. Lawly erbjuder dessutom säker förvaring av ditt testamente, så att du är helt säker på att det kommer att finnas till hands för dina efterlevande.

Gör skillnad även i framtiden

Genom att inkludera Barnfonden i ditt testamente – vilket inte är ett krav för att kunna använda tjänsten – är du med och kämpar för barns rätt till trygghet även i framtiden. Oavsett storlek gör en testamentegåva skillnad för många barns framtid.

Skriv testamente idag, inte imorgon

Att skriva testamente är något de flesta av oss skjuter upp till morgondagen. Nu har du en möjlighet att helt kostnadsfritt och på enklast möjliga sätt skriva ditt testamente. Det skapar ett lugn hos dig själv och underlättar för dina anhöriga.

Läs mer och upprätta testamente