Skriv ditt testamente!

Att skriva ett testamente kan kännas krångligt, men det är lättare än många tror. Med den digitala tjänsten som Barnfonden och Lawly erbjuder här nedan har det nu blivit ännu enklare!

Lawly och Barnfonden gör det enkelt att skriva testamente

Barnfonden samarbetar med Lawly och genom tjänsten nedan är det enklare än någonsin att skriva ett testamente. Processen är helt digital, men du kan också boka in ett möte med någon av Lawlys jurister om du vill ha en personlig kontakt. Lawly erbjuder dessutom säker förvaring av ditt testamente, så att du är helt säker på att det kommer att finnas till hands för dina efterlevande.

Bidra till barns trygghet även i framtiden

Genom att inkludera Barnfonden i ditt testamente är du med och kämpar för barnens rätt till trygghet även i framtiden. Oavsett storlek gör en testamentesgåva skillnad för många barns framtid.

Kontakta Karin om du vill veta mer

– Att fundera på och skriva testamente kan väcka många frågor. Jag är ansvarig för testamenten på Barnfonden och du är varmt välkommen att höra av dig till mig.

  • Karin Bergqvist
  • Ansvarig givarrelationer Barnfonden
  • 040-12 18 85
  • karin.bergqvist@barnfonden.se

Var med och förändra framtiden för våra barn

Du kan vara med och göra skillnad för barn även långt fram i tiden. Vår drivkraft är att stärka barns rättigheter. Genom vårt långsiktiga arbete vill vi skapa möjligheter till en bättre framtid för barn som lever under mycket fattiga förhållanden.

Vi vill gärna säga tack

Berätta gärna för oss om du har skrivit in Barnfonden i ditt testament. Vi vill inte ha testamentet eller veta summan, men vi är glada om vi får en chans att säga tack!

Frågor och svar

Här har vi samlat vanliga funderingar kring testamentsgåvor: Frågor och svar

Källa: Statistik från branschorganisationen Giva Sverige.

Om Lawly

Läs mer om Lawly på deras hemsida