Testamente - Välgörenhet som räcker längre

Ge fler barn en trygg uppväxt även i framtiden

Webinarium om testamente

Vi hade nyligen ett webinarium om testamente. Där berättade vi mer om hur du går till väga när du skriver ett testamente och vad du ska tänka på.  Deltog gjorde bland andra Lawlys VD och grundare Charlie Wejander och Barnfondens generalsekreterare Martina Hibell.

Lawly och Barnfonden gör det enkelt att skriva testamente

Barnfonden samarbetar med Lawly och genom tjänsten nedan är det enklare än någonsin att skriva ett testamente, och om du vill det, skänka till välgörenhet inom ramen för testamentet. Processen är helt digital, men du kan också boka in ett möte med någon av Lawlys jurister om du vill ha en personlig kontakt. Lawly erbjuder dessutom säker förvaring av ditt testamente, så att du är helt säker på att det kommer att finnas till hands för dina efterlevande.

Välgörenhet genom testamente – Bidra till barns trygghet även i framtiden

Genom att inkludera Barnfonden i ditt testamente är du med och kämpar för barnens rätt till trygghet även i framtiden. Oavsett storlek gör en testamentesgåva skillnad för många barns framtid.

Läs mer

På Lawlys hemsida kan du läsa mer om hur det fungerar att upprätta testamente. Där hittar du även kontaktuppgifter till Lawly om du vill ha en personlig kontakt.

Var med och förändra framtiden för våra barn

Du kan vara med och göra skillnad för barn även långt fram i tiden. Vår drivkraft är att stärka barns rättigheter. Genom vårt långsiktiga arbete vill vi skapa möjligheter till en bättre framtid för barn som lever under mycket fattiga förhållanden.

Vi vill gärna säga tack

Berätta gärna för oss om du har skrivit in Barnfonden i ditt testament. Vi vill inte ha testamentet eller veta summan, men vi är glada om vi får en chans att säga tack!

Frågor och svar

Här har vi samlat vanliga funderingar kring testamentsgåvor: Frågor och svar

Källa: Statistik från branschorganisationen Giva Sverige.