Bli månadsgivare – bidra till långsiktigt stöd till barn som drabbas av klimatförändringar

Som månadsgivare bidrar du bland annat till att:

  • Fler barn får tillgång till säkra förskolor och skolor.
  • Solpaneler kan installeras i våra programområden.
  • Säkra tillgång till rent vatten.
  • Bygga strukturer i samhället som skyddar barn från övergrepp och våld.

Ditt stöd ger fler barn i världen möjlighet att må bra och vara trygga.

Tillsammans ger vi barn trygghet i ett föränderligt klimat

Klimatförändringar och fattigdom gör att många barn lever i otrygghet och med stor oro inför framtiden. Att göra insatser för att ge fler barn trygghet samt förebygga och stoppa våld mot barn är ett av de viktigaste uppdragen vi på Barnfonden har. Vi arbetar för att skapa en miljö för barn där det finns förutsättningar att utvecklas och där barnen kan nå sin fulla potential. En miljö och ett liv där det finns plats för glädje, tillförsikt och skratt.

Vi hoppas att du vill hjälpa oss!

Projekten du stödjer är många och angelägna.

Som månadsgivare stödjer du insatser på olika platser runt om i världen. Insatser som ytterst syftar till att ge fler barn en trygg uppväxt och en bättre framtid. Flera av våra just nu pågående projekt är specifikt inriktade på att stoppa våld mot barn. Till exempel vårt arbete för att stoppa trafficking i Kambodja. Eller vårt arbete för att stoppa våld mot barn i skolor och hem i Bolivia, ett land där våldet är ständigt närvarande.

Håll dig uppdaterad

Vi berättar och återrapporterar löpande om vårt arbete för att du som månadsgivare ska kunna se hur ditt stöd gör skillnad. Du kan följa oss i sociala kanaler, ta del av information i våra nyhetsbrev och två gånger per år får du hemskickat vår faddertidning.