Bli månadsgivare - bidra till mer barnskratt i världen!

Som månadsgivare genom Barnfonden ger du barn i världen en tryggare uppväxt och en bättre framtid.

 

Ditt stöd gör skillnad

Som månadsgivare bidrar du till att stoppa könsstympningar, trafficking & våld mot barn. Du ger dessutom fler barn rent vatten, utbildning, näringsrik mat och en trygg uppväxt. Ditt stöd ger fler barn i världen möjlighet att må bra, känna glädje och vilja skratta.

Tillsammans stoppar vi våld mot barn

Barn över hela världens utsätts för våld – i hemmet, i skolan och på gatan. Att göra insatser för att förebygga och stoppa våld mot barn är ett av de viktigaste uppdragen vi på Barnfonden har. Vi arbetar för att skapa en miljö för barn där det finns förutsättningar att utvecklas och där barnen kan nå sin fulla potential. En miljö och ett liv där det finns plats för skratt.

Vi vill höja barnskrattet och allt det hopp ett barnskratt förmedlar. Vi hoppas att du vill hjälpa oss!

Projekten du stödjer är många och angelägna.

Som månadsgivare stödjer du insatser på olika platser runt om i världen. Insatser som ytterst syftar till att ge fler barn en trygg uppväxt och en bättre framtid. Flera av de just nu 20 pågående projekten är specifikt inriktade på att stoppa våld mot barn. Till exempel vårt arbete för att stoppa könsstympning av flickor. Här ser vi att våra insatser förändrar attityder mot könsstympning och det i sig gör att färre flickor drabbas. Eller vårt arbete för att stoppa våld mot barn i skolor och hem i Bolivia, ett land där våldet är ständigt närvarande.

Månadsgivare är ett bra alternativ för dig som vill stödja vårt allmänna arbete för att ge fler barn i världen möjlighet till en bättre framtid.
Ditt stöd går dit där det gör allra mest nytta.

Håll dig uppdaterad

Vi berättar och återrapporterar löpande om vårt arbete för att du som månadsgivare ska kunna se hur ditt stöd gör skillnad. Du kan följa oss i sociala kanaler, ta del av information i våra nyhetsbrev och två gånger per år får du hemskickat vår faddertidning.

Från 100 kronor per månad bidrar du till att fler barn får möjlighet att må bra, känna trygghet, glädje och vilja skratta.

Bli månadsgivare idag!

Exempel på aktuella insatser

Detta är några av de insatser vi just nu genomför. Insatser som är möjliga att genomföra bland annat tack vare våra månadsgivare.

– Stoppa våld mot barn i Bolivia

– Stoppa trafficking i Burkina Faso och Kambodja

– Arbete mot könsstympning och andra skadliga traditionella sedvänjor i Etiopien. Läs mer om vårt arbete mot könsstympning.

– Försörjningsprojekt för ungdomar i Etiopien

– Stärkande av flickors möjlighet till utbildning i Burkina Faso

– Insats för att ge fler barn i Kambodja födelsebevis