Starta en egen insamling

Vill du samla in pengar till ett ändamål som ligger dig varmt om hjärtat? Starta en egen insamling och låt vänner och bekanta bidra till din insamling och till vårt arbete för barn i världen.

Din insamling bidrar till att förändra liv

Det ska vara enkelt att göra skillnad på riktigt. Här kan du starta din egen insamling med några klick och därefter dela den med vänner och bekanta i sociala medier eller via mejl. Sedan är bollen i rullning. Vi kämpar varje dag för att barn över hela världen ska få en trygg uppväxt och en bättre framtid. Din insamling är med och gör vårt långsiktiga arbete möjligt.

Detta kan du samla in till

Barnfondens allmänna arbete för barn i världen

Bidra till vårt arbete med fokus på hälsa, utbildning, försörjning och barns rätt till trygghet och skydd. Din insamling går alltid dit behovet är som störst.

God hälsa och mer näring

Rent vatten, myggnät, näringstillskott och tillgänglig sjukvård – vi arbetar med många olika delar för att barn ska må bra och ha en god hälsa.

Stoppa våld mot barn

Barn över hela världen utsätts för våld. Vi behöver allt stöd vi kan få för att fortsätta vårt arbete med att förhindra att barn utsättas för våld och övergrepp.

Utbildning och skola för alla

Barn som går i skolan har större chanser att ta sig ur fattigdom. Vi kämpar för att alla barn ska få gå i en trygg och barnvänlig skola.

Pågående insamlingar

Hausers skolinsamling

3% insamlat av 5000 kr

Hjälp oss att bidra till att fler barn får gå i skolan i världen! För oss är skolan självklar, men…

Se insamlingen

Hälsa och näring

0% insamlat av 1200 kr

Jag tycker det är viktigt att barn får mat och sjukvård i fattiga länder! Jag har fadderbarn via Barnfonden och…

Se insamlingen