Förändra livet för ett barn – på bara 2 minuter

8 kronor om dagen kan de allra flesta avstå. 8 kronor är vad som krävs för att förändra ett liv för barn i delar av världen där tvångsäktenskap, könsstympning och trafficking är en del av vardagen.

Agera idag – det tar bara 2 minuter.

Små medel kan göra stor skillnad

För 8 kronor om dagen kan du förändra ett barns liv. Det är lätt att glömma bort hur många barn i världen som kämpar i en vardag kantad av våld och orättvisor. Bland annat är 200 miljoner flickor och kvinnor i världen könsstympade. 168 miljoner barn tvingas jobba. När de fortfarande borde få vara barn.

Alltid barnen i första hand

Barnfonden arbetar dagligen för att ändra på ovanstående siffror till det bättre. För oss kommer barnen alltid i första hand och vi ser till så att barn får vara friska och kan gå i skolan. Men utan hjälp från månadsgivare och faddrar stannar arbetet upp och miljontals barn går miste om sin egen barndom. Med bara några knapptryck och en liten slant kan du bidra till en bättre värld för de små:

  1. Klicka dig in på Barnfondens Bli fadder-sida.
  2. Här kan välja vilket land du helst vill bli barnfadder i, och om du vill bli fadder till en tjej eller kille.
  3. Sedan knappar du in önskad summa att donera, för att sedan enkelt klicka dig vidare och slutföra fadderskapet.
  4. 2 minuter i tid och därefter 8 kronor om dagen är inte mycket begärt av oss, men gör otroligt mycket för barn som varje dag tampas med olika former av våld och otrygghet.

Bli fadder HÄR för att göra skillnad!

Små summor gör mycket mer än man tror.