Barnfondens talespersoner

Barnfondens talespersoner bidrar gärna med kunskap och kommentarer kring utvecklingsarbete, barnrättsfrågor och om vår verksamhet.

Kontakta Martina Hibell, generalsekreterare, för organisatoriska och strategiska frågor, för information om Barnfondens samarbeten och om vår programverksamhet.

Kontakta Mikael Sallander Hellman, insamlings- och marknadschef, vid frågor om insamling, marknadsföring och kommunikation.

Martina Hibell – Generalsekreterare

Martina Hibell har lång erfarenhet av Barnfonden och ChildFund Alliance och har drivit organisatoriska förändringar för ett starkare och bättre programarbete. Hon har jobbat med internationellt barnfokuserat utvecklingsarbete på olika svenska organisationer sedan 2007 och drivs av att det är möjligt att förändra även i miljöer där det kan verka omöjligt. Utveckling är i ständig rörelse och Martina har en pragmatisk syn på hur Barnfonden ska arbeta för att varje barn ska få bästa möjliga förutsättningar att utveckla sin fulla potential.

E-post: martina.hibell@barnfonden.se
Telefon: 040-25 85 95

Mikael Sallander Hellman – Insamlings- och marknadschef

Mikael Sallander Hellman har lång erfarenhet av att stärka varumärken och skapa affärsresultat genom prisbelönt kommunikation. Han drivs av att genom ett målstyrt och modernt marknadsarbete skapa tillväxt på effektivast möjliga sätt. Det som i grunden alltid har motiverat Mikael är lagarbetet. På Barnfonden har han en viktig roll i att leda organisationsutvecklingen och att verka för Barnfondens vision där alla barn ska ha chans till en bättre framtid.

E-post: mikael.sallander.hellman@barnfonden.se
Tel: 0706-99 44 94