Årets BUFF är igång – Barnfonden delar ut pris

Mellan 13 – 19 mars pågår årets upplaga av barn- och ungdomsfilmfestivalen BUFF i Malmö. För tredje året i rad delar Barnfonden ut pris i kategorin Bästa komedi.

Barnfondens humorpris delas ut av komikern Anders Jansson

Årets jury består av två filmintresserade sjundeklassare – Natanael Brännström Sjö och Vesta Blomberg Book – och komikern Anders Jansson som vi känner igen från bland annat Hipp Hipp och Lasse-Maja.

99 kronor för över 120 filmer, allt via nätet!

BUFF går i år att följa via stream på BUFFplay.se. För bara 99 kronor kan du se över 120 kvalitetsfilmer om barn och ungdomars liv och villkor runtom i världen. Det spelar alltså ingen roll var du bor, i år kan alla som gillar film ta del av BUFF:s utbud. En fantastisk möjlighet för dig eller dina barn!

Hyllar skrattet, stödjer utsatta i flyktingläger

Barnfondens humorpris hyllar den film som får fler barn i världen att skratta. I vinnarens namn bidrar priset till vår insats för barn och unga i flyktinglägret Cox´s Bazar i Bangladesh – ett av världens största flyktingläger. Säkerhetsläget och den humanitära situationen för barnen i flyktinglägret är mycket allvarlig.

Smak-Sak skänker prissumman

Företaget Smak-Sak är med och bidrar till detta viktiga humorpris genom att skänka prissumman på 10 000 kronor till Barnfondens arbete i Cox´s Bazar.

Prisutdelning den 18 mars

BUFF pågår den 13-19 mars och prisutdelningen streamas live från Malmö Rådhus torsdag den 18 mars kl. 18-18.45.