Köpvillkor

Betalning

Betalning görs med kontokort (VISA eller Mastercard) eller direkt via bank (Handelsbanken eller Swedbank) i samband med beställningen.

Företag kan även välja att betala med faktura om det totala gåvobeloppet är 1 500 kr eller mer.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra köp inom 14 dagar. Gåvokortet returneras då till Barnfonden.

Leverans

Inom tre arbetsdagar från att vi mottagit din beställning kommer ditt eller dina gåvokort att skickas till dig med B-post.

Hur din gåva används

Barnfonden förbehåller sig rätten att använda dina gåvopengar till annan men liknande gåva om vi har fått in tillräckligt med pengar till den insats vi gör inom ramen för den specifika gåvoprodukt du har köpt. Om vi exempelvis har fått in tillräckligt med pengar för att täcka behovet av skolträdgårdar så kan din gåva istället användas till andra insatser inom området klimatinsatser.

Barnfonden och Personuppgiftslagen

De personuppgifter du lämnar lagras i vår databas för att vi ska kunna kontakta dig och ge dig information om Barnfonden. Vi värnar om din integritet och din rätt till skyddad information. De uppgifter vi lagrar används endast för internt bruk i samband med information om Barnfonden.

Du kan när som helst kontakta oss och få ett utdrag på de uppgifter vi har lagrat om dig. Du kan även begära att bli borttagen ur vår databas när du så önskar.