Vi behöver din hjälp!

Insamling av Kristina M

När du stödjer denna insamling bidrar du till att fler barn i världen kan växa upp med en bättre hälsa. Rent vatten, myggnät, näringstillskott och tillgänglig sjukvård – vi arbetar med många olika delar för att barn ska må bra och ha en god hälsa.

Insamlat

210kr

Procent

4%

Mål

5 000kr

Donationer

3st

Vi hungrar efter den mat som du har på bordet varje dag. Vi törstar efter det vatten som du låter rinna ur din kran. Vi finns oavsett om du väljer att blunda för sanningen. För att du skall kunna leva så bra som du gör idag bör vi betala priset. Vi är, precis som dig, bara människor. Människor som har drömmar och ambitioner i livet.

Du kan göra skillnad. Jag är en tjej på 16 år som vill hjälpa dessa barn. Jorden är vårt hem och i ett hem skall man ta hand om varandra. Jag kan göra skillnad, det samma gäller dig. Dessa barn behöver din hjälp. Ansvaret ligger hos oss människor som har det bra i livet. Det handlar om prioriteringar. Pengarna du la på tröjan du köpte häromdagen, kunde rädda ett barns liv. De pengarna kunde mätta magar. Du hade turen att växa upp i ett bra land, med möjligheterna för ett bra liv. Dessa barn vill också känna sig trygga, mättade och älskade precis som du gör. De vill inte längre leva i rädsla. De lever i nuet utan att ha en blekaste aning om morgondagen skall komma. Tillsammans kan vi rädda dessa liv. Om inte du tar det ansvaret, vems ansvar skall det då vara? Vem skall då rädda dessa barn? De behöver din hjälp!

Alla som donerat: