Anmälan för fadderbesök

På grund av coronaviruset planerar och genomför vi just nu inga fadderbesök i våra programländer. Det har i dagsläget inte rapporterats några utbrott i programområdena, men av omsorg om barn, familjer och personal där, samt om våra faddrar, så genomförs inga besök tills vidare. 

Varje år reser många av Barnfondens faddrar och besöker sina fadderbarn runt om i världen. Besöken är ofta väldigt uppskattade – av faddrar, fadderbarnen med familj och av personalen på plats i programområdet. Möten som skapar minnen för livet!

Det vi behöver av dig för att kunna börja planera besöket hos ditt fadderbarn är:

Har du inte möjlighet att själv skriva ut blanketterna, kontakta oss så kan vi skicka blanketterna med post till dig.

Mejla eller posta din anmälan till oss

Du kan scanna och mejla anmälan och underskriven policy till info@barnfonden.se. Du kan också skicka dem per vanlig post till:

Barnfonden
Fadderbesök
Box 4100
20312 Malmö

Dokumenten ska skickas till Barnfonden senast åtta veckor innan din avresa för att våra kollegor på plats ska ha tid att planera besöket.

När vi tagit emot de undertecknade blanketterna från dig så kontaktar vi våra kollegor i ditt fadderbarns land och de påbörjar planeringen av besöket. Så fort vi får en bekräftelse från våra kollegor återkommer vi till dig.

Läs vår fadderbesöksguide

Du kan ladda ned vår fadderbesöksguide och läsa mer om hur ett fadderbesök går till och vad du behöver tänka på före och under besöket.

Du är välkommen att kontakta Barnfonden om du har frågor kring ditt besök. Telefon 040-12 18 85, e-post info@barnfonden.se

 

Vi önskar dig en riktigt fin resa och besök hos ditt fadderbarn!