Ge ditt stöd och få en Minikryssning med DFDS

Nu kan du stödja vårt arbete för att ge fler barn i Etiopien skolmaterial, och samtidigt få en Minikryssning för två mellan Köpenhamn och Oslo. Det är tack vare vårt samarbete med DFDS som vi har möjlighet att erbjuda våra givare detta.

DFDS och Barnfonden ger fler barn en bättre skola med aktuella skolböcker

Skolor på landsbygden i Etiopien är ofta undermåliga och det saknas viktiga saker som skolmaterial. Alla barn har rätt att gå i skolan! Vi arbetar för att barn världen över ska få gå i en skola som är trygg och där miljön är både stimulerande och barnvänlig. I många av länder vi arbetar i är barnens skolböcker inaktuella och trasiga. Dessutom saknar skolorna ofta pengar för att kunna fylla på med nya böcker.

Genom att du åker på en Minikryssning kan barnen få aktuella böcker som hjälper och stimulerar deras inlärning.

”Hos DFDS är vi väldigt glada att kunna stötta Barnfondens insatser för skolgång för utsatta barn på den etiopiska landsbygden genom att förse dem med skolmaterial. På Oslobåten värnar vi om barns nyfikenhet och utveckling genom våra många barnaktiviteter, och därför känns samarbetet extra viktigt för oss – alla barn har rätt till en trygg skolgång med duktiga pedagoger, barnvänliga utrymmen och bra läromaterial.”

Minikryssning med DFDS

Stötta arbetet och få en Minikryssning med DFDS

Nu kan du stötta vårt arbete för att ge fler barn i Etiopien en bra skolgång.  För 100 kronor får du en Minikryssning med DFDS mellan Köpenhamn och Oslo, samtidigt som du hjälper barnen på med olika typer av skolmaterial.  En liten summa som gör stor skillnad.

Du kan välja att resa ut antingen från Köpenhamn och Oslo.

Stöd barnen och boka din Minikryssning här