Bli hållbarhetspartner

Det här är en samarbetsform för alla företag som vill utveckla sitt hållbarhetsarbete. En modern form av sponsring handlar allt oftare om ett CSR-samarbete. Som hållbarhetspartner kan ni välja bland olika projekt som går i linje med er verksamhet eller ett område ni som företag är särskilt engagerade i – ofta går dessa två hand i hand.

Som hållbarbetspartner får ni:

  • Barnfondens logotyp – visa upp vårt samarbete på er hemsida
  • Nyhetsbrev med återkoppling från området ni stödjer
  • Barnfondens faddertidning två gånger per år
  • Diplom – som tack för ert stöd
  • Mailsignatur:

Kavlifondet samarbetar med Barnfonden

” Vi har en ny generation arbetstagare som i första hand inte frågar om pensionsformen utan snarare om företagets sociala ansvarstagande.”
Jessica Sehlin, HR- och kommunikationsdirektör på Kavli Sverige

Kavlifondet stödjer lärocenter i Indien

Alla barn har rätt att gå i skolan. I indiska Rajasthan lever många barn ett liv i fattigdom utan den möjligheten. Skolorna ligger ofta i de större byarna och avståndet hindrar barnen från att kunna ta sig till dit. I ett nydanande, fyraårigt projekt som finansieras av Kavlifondet, arbetar Barnfonden för att marginaliserade barn från olika minoritetsgrupper ska få chans till utbildning. Många av dessa barn är daliter och de befinner sig ofta i en mycket utsatt livssituation.

Läs mer om Kavlifondets samarbete med Barnfonden 

Hör av er till oss

Vi berättar gärna mer om hur ett samarbete kan ta form och vilka aktuella projekt ni som företag kan vara med och bidra till. Kontakta Pia Skoog: